اعتراض پزشكان به صدا وسيما

Guest

/ #369 Re: i am nurse

2014-11-28 21:34

#360: nurse - i am nurse 

عرف کاذب جامعه مرا بزرگ نکرد بلکه سالها تلاش و مطالعه و سالها دوری از خانواده که و اعتماد مردمی که ارزش دانش و سلامتی را می‌فهمند به من پزشک و امسال من اعتبار داد همان اعتباری که حتی تو ی پرستار را مجبور میکند هنگام بیماری خود و عزیزانت و برای پاسخ به سوالاتت به من و همکارانم مراجعه کنی 

از ۱۹ سالگی تا ۴۰ سالگی کشیک های ۲۴ ساعته و شب بیداری که مسلما بیشتر از شیفت های ۸ ساعته شماست و مطالعه کتابهایی که از حجم زیاد و وزن بالا حتی توان حمل آن در دستهایت را نداری مرا پزشک ک د 

آنچه که شما فکر میکنی تحکم و گستاخی است احساس مسئولیت پزشک در برابر بیمار است که اگر همین دستورات با مدیریت قاطع پزشک اجرا نشود و بیمار آسیبی ببیند مسئول آن پزشک است و حتی دیه آسیبی را که به بیمار میخورد از پزشک میگیرند و کسی تو را مسئول نمیداند 

اگر شما ۴ سال درس خواندی و پس از آپ شیفت های ۸ ساعته داشتی ما از دوران دانشجویی کشیک های ۲۴ ساعته داشتیم 

از دوران دانشجویی ۱۹ سالگی نه تعطیلات آخر هفته داشتیم نه تعطیلات تابستانی و نه تعطیلات نوروز،  ازهمان سالها هیچ آخر هفته ای را نتوانستم با خانواده بگذرانم و حتی سالها در روستا های دور افتاده بیتوته مراکز بهداشت بودیم در آنجا درحالی که در کنار بیماران آن مناطق محروم  بودم از شما پرستاران خبری نبود و تمام آن کارهایی را که به آن افتخار میکنید به تنهایی در مرکز دورافتاده ای در بیابان های بلوچستان انجام میدادم و هیچگاه سختی کار و غم دوری و خدمت بی مزد خود را ناشی از گستاخی ! جفای دیگران ندانستم و حق خود را از شما یا کسانی که طرح کوتاه مدت خود را در بیمارستانی در شهر و نزدیک خانواده خودتان گذراندید طلب نکردم 

در میان پزشکان سلسله مراتبی به سختی ارتش وجود دارد ولی فرق ما با شما این است که ما به مافوق و کسی که دانایی بیشتر و درنتیجه مسئولیت بیشتری دارد احترام می‌گذاریم و مسئولیت سنگین او را درک میکنیم و دستورات او را گستاخی نمینامیم و حق خودمان را از او طلب نمی‌کنیم درحالی که شما باوجود آگاهی کمتر و مسئولیت کمتر میخواهید از پزشکان عبور کنید و آرزوها و نداشته های خود را از قشر پزشک طلب کنید با وجود آنکه مسئول اصلی این نداشته ها ما نیستیم 

آن زمانی که ما همه تفریحات را کنار گذاشتیم و جوانی خود را فدای آموختن کردیم تلاشهایمان به چشمان هیچ کس دیده نمیشد ولی حالا نتیجه اش این شد که ملت و سیستم تبلیغاتی صدا و سیما و پرستاران وتمام اقشار جامعه از ما پزشکان طلبکارند