اعتراض پزشكان به صدا وسيما
Guest |
/ #451 " فیلمنامه یک فیلم مستند از زندگی مردم در " آدنه گترمه2014-11-30 16:19سکانس اول : آرایشگاه
مادر شاداماد که از شوق عروسی یکدانه پسرش درپوست خود نمیگنجید دو بسته صد تایی ازتراولهای 50 تومانی را همراه با دوتا تراول 50 تومانی جداگانه به منشی نازی جون (آرایشگرعروس ) داد و گفت :مریم جون پس یادت نره ها مافقط بخاطر اینکه عروس خوشگلمو نازی جون آرایش کنه تاریخ عروسی رو یکماه عقب انداختیم.دستمزد نازی جونم الان دادم که دیگه حسابی محکمکاری بشه.و با چشمکی ریز افزود اون صد تومن هم ناقابله . واسهاینکه نوبت 4 ماهه مارو آوردی جلو.ایشالا تو عروسی هم جبران میکنم.
سکانس دوم : دوماه بعد ..... منزل حاج آقا پدر شادوماد حاج خانوم مادر شادوماد با حالتی هراسان : وای خدا مرگم بده . حاجی رنگت چرا پریده ؟عرق نشسته صورتت چقدر میگم سیگار نکش.هی سیگارو با آتیش قبلی روشن میکنی پاشو بریم دکتر زنگ بزنم مجیدم بیاد . حاجی :چیزی نیست زن . شلوغش نکن . . . سکانس سوم : نیم ساعت بعد حاجی در آمبولانس و زیر اکسیژن به طرف مطب پزشک قلب
سکانس چهارم : مطب پزشک متخصص قلب منشی پزشک: خانوم عرض کردم آقای دکتر تا آخر هفته وقتشون پره.بیمارتون رو ببرید اورژانس شادوماد با داد و فریاد :بیخود کرده دکتر که وقتش پره . اگه یه مو از سر حاجی کم بشه من مطبو سر دکتر خراب میکنم.آهای مرتیکه الدنگ اسم خودتو گذاشتی دکتر؟مریض منو میبینی یا از پنجره پرتت کنم بیرون؟ . . سکانس پنجم : بیمارستان قلب پذیرش بیمارستان :آقا علی الحساب دوملیون تومن واریز کنید صندوق این لیست رو هم برای عمل قلب پدرتون تهیه کنید که فردا عمل بشه بازم شادوماد دو ملیون تومن؟ یا ریال چه خبره مگه سر گردنه گیر آوردید پذیرش :من نمیدونم آقا .با سوپروایزر صحبت کنید. شادوماد : حالا این لیسته چقدر میشه ؟ پذیرش :دقیق نمیدونم ولی فکر میکنم فرانسویش 8 تا 10 تومنه . البته یه جور هم هست روش زده کره ای ولی چینیه منتها چینی خوبه نه از این آشغالا. اونم چار پنج تومنی میشه. شادوماد:همینه دیگه . مملکت که قانون نداره . شهر هرته . دکترا و بیمارستانا فقط نشستن خون مردمو تو شیشه کنن. مادر شادوماد : مجید جان همون کره ایه خوبه. اصلا کره خیلی جلوتر از فرانسه و ایناس. شادوماد:آره بابا دکان درست کردن واسه چاپیدن مردم . . . . .سکانس آخر : فاتحه حاج آقا مادر شادوماد: مجید جان این شیرینیا چیه گرفتی مادر.حاجی خدابیمرز که کم ارث نذاشته.ندار و ناکام هم که نبوده.مراسم باید طوری برگزار بشه که چش فامیل درآد. مخصوصا اون فخری ورپریده. بهترین رستوران بهترین پذیرایی گرانترین دسته گلا شادوماد:مادر دسته گل رو که دیگران میارن .مافوقش یکی میگیریم دیگه مادر شادوماد :نمیدونم دیگه حالا تو این موقعیت . هر کدوم دیدی ارزونه بندازش دور یه جا دئر از چشم مهمونا.آبروریزی نشه مادر. . . .نتیجه عقلایی :دکترا خون مردمو میکنن توشیشه بقیه مردم هم راست و درست زندگی عقلانی میکنن و برای هر چیزی قیمت اصلیش رو میدن.بجز سلامت که البته حق دارن چون دکترت خون مردمو میکنن تو شیشه. |
|
آیا چیزی در نظر دارید که نیاز به تغییر دارد؟
با سکوت چیزی تغییر نمیکند. مولف این دادخواست تصمیم گرفت و پافشاری کرد. آیا شما نیز همین کار را میکنید؟ با ایجاد یک دادخواست شما میتوانید جنبش جدیدی را آغاز کنید.
دادخواست خود را شروع کنیدOther petitions you might be interested in
نامه اعضای هیات علمی علوم پایه وزارت بهداشت به رییس جمهور منتخب
1220 ایجاد شده: 2024-07-07
ابلاغ عزل و عدم صلاحیت نمایندگان اعضای بازنشسته ارتش در کانون بازنشستگان آجا
4455 ایجاد شده: 2022-06-11
حمایت اعضای هیئت علمی از دکتر بهزاد مهکی
934 ایجاد شده: 2024-11-21
پیشنهاد دکتر آخوندزاده جهت تصدی معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت
654 ایجاد شده: 2024-08-28
,پیشنهاد تصدی استاد دکتر جواد رفیع نژاد برای ریاست سازمان بهزیستی
507 ایجاد شده: 2024-09-05
حمایت اعضای هیئت علمی علوم پایه وزارت بهداشت از دکتر ظفرقندی
246 ایجاد شده: 2024-08-14
بیانیۀ جمعی از شهروندان تُرک در مورد الزامات تشکیل کابینۀ عدالتخواهانه
217 ایجاد شده: 2024-08-01
جای اندیشه در بند نیست، برای آزادی سعید مدنی
192 ایجاد شده: 2024-03-05
جنبش کلابهاوسی صلح آمیز در اعتراض به سرکوب، ارعاب و تک صدایی« K2K»
83 ایجاد شده: 2024-04-15
درخواست تجدید نظر در نمره قبولی آزمون صلاحیت بالینی دندانپزشکی مهرماه 1403
82 ایجاد شده: 2024-10-08
بیانیهی جمعی از آزادیخواهان و فعالان مدنی ترک
41 ایجاد شده: 2024-07-02
کمپین یکصدهزار امضاء برای آزادی معلمان زندانی و پایان دادن به پرونده سازی علیه فعالان صنفی
23318 ایجاد شده: 2023-07-08
درخواست برکناری مجید کیانی، مدیرعامل منطقه آزاد ارس
14 ایجاد شده: 2024-05-28
درخواست اعاده حیثیت هزاره ها و شیعیان غرب کابل (دشت برچی) از توهین، افتراء و نشر اکاذیب توسط سیدعیسی حسینی مزاری و خبرگزاری صدای افغان (آوا)
1182 ایجاد شده: 2023-11-26
بیانیه "۱۰۰ "حمایت ملی از جمعیت شیر و خورشید سرخ ایران
41 ایجاد شده: 2022-08-16
درخواست از مدیرعامل محترم بابت رسیدگی به وضعیت معیشتی همکاران
587 ایجاد شده: 2023-10-05
نه به اعدام ، عباس دریس را اعدام نکنید
314 ایجاد شده: 2023-07-18
درخواست از رییس جمهور برای برکناری امیر مقدم، مدیرعامل ناکارامد منطقه آزاد چابهار
5 ایجاد شده: 2024-02-19
تفاهمنامه پیشنهادی «شبکه ایرانیاران»برای اجماع مخالفین جمهوری اسلامی و برپایی ایرانی آزاد و آباد
761 ایجاد شده: 2019-01-23
اعتراض به افزایش احتمالی مدت تعهد طرح تخصصی دندانپزشکی
954 ایجاد شده: 2023-09-18